S-au căsătorit, iar acum devin părinţi? Confirmarea a venit chiar de la Marcel Toader

 
+2 click pentru
galerie

Maria Constantin şi Marcel Toader sunt mai fericiţi ca oricând mai ales de când au devenit soţ şi soţie. Au avut o nunta ca în poveşti, iar acum se pregătesc de luna de miere.

Invitaţi, astăzi, în cadrul emisiunii "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars, Maria şi Marcel Toader au vorbit despre idee de a deveni părinţi, iar Marcel a făcut o declaraţie surprinzătoare.

"Plecăm în luna miere în câteva zile. Poate acolo aflăm că suntem trei. Acum  suntem mult mai fericiţi, mult mai liniştiţi spiritual," a spus Marcel Toader, la emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

"De fiecare dată când ne luăm în braţe şi vedem verighetele, este o ferire maximă, pentru că niciunul dintre noi nu se mai aştepta să facem pasul ăsta," a spus şi Maria Toader.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate