Scandal de proporţii între Lorena şi Alin, foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu": "Sunt satisfăcut că v-aţi despărţit!"

 
+2 click pentru
galerie

Veste bombă la "Mireasă pentru fiul meu"! Unul dintre cele mai apreciate cupluri a divorţat după doar doi ani de căsnicie. Iată care a fost motivul pentru care cei doi au luat această decizie.

Lorena Vladu, una dintre fostele concurente ale emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", din sezonul doi, a făcut dezvăluiri incredibile despre căsnicia ei cu George. Au format unul dintre cele mai frumoase cupluri, dar căsnicia celor doi nu a funcţionat aşa cum ne-am fi aşteptat.

Lorena şi Alin s-au confruntat telefonic pe micile ecrane. Alin consideră că între ea şi George nu a existat niciodată iubire, cei doi căsătorindu-se doar pentru a lua premiul cel mare.

"Voiam să o întreb de ce s-a căsătorit dacă nu a avut ocazia să cunoască persoana! Nu era iubire între ei, era teatru ieftin. Aşteptam această despărţire, ca să fiu satisfăcut. Sunt sigur că din partea ei nu a fost dragoste. Nu e vorba de invidie. Ţin minte că soacra ei a zis că iubirea învinge. Nu ştiu la cine făcea referire. Premiul cel mare l-au primit după un an de zile şi imediat după, s-au despărţit. Au împărţit banii sau ce?", a declarat Alin Stoica, duminică, în emisiunea "Star Matinal de weekend" de la Antena Stars.

Reacţia Lorenei nu a întârziat să apară.

"Nu credeam că după doi ani încă mai există această ură pentru mine. Cred că e din cauza premiului pe care l-am câştigat. Am emoţii că nu-mi vine să cred că vorbesc tocmai cu el care mi-a făcut atâta rău timp de un an de zile. Pentru bani nu mă căsătoream, dar nu pot să dezvălui motivul deoarece i-am promis fostului meu soţ. Mi se pare jignitoare intervenţia lui. M-am căsătorit ca aveam sentimente", i-a răspuns Lorena.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest