Ultimul interviu al Mirelei Boureanu Vaida înainte să nască: "Dacă nu aş fi căsătorită şi eu aş..."

 

Mirela Boureanu Vaida a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru emisiunea "Star Matinal de weekend", de la Antena Stars. Prezentatoarea TV a vorbit despre sarcină, dar şi despre reality show-ul "Mireasă pentru fiul meu".

Mirela Boureanu Vaida se află în ultimul trimestru de sarcină. Vedeta Antena 1 a predat ştafeta Andreei Mantea, care va prezenta de acum emisiunea "Mireasă pentru fiul meu". Mai mult, Mirela Boureanu Vaida a recunoscut că i-ar fi plăcut să participe la o astfel de emisiune matrimonială dacă nu ar fi fost căsătorită.

"Dacă nu aş fi căsătorită şi eu aş participa la un reality show matrimonial. Aş fi de acord ca fiica sau băiatul meu să meargă la o emisiune ca Mireasă pentru fiul meu", a declarat Mirela Boureanu Vaida.

Mirela Boureanu Vaida este însărcinată în ultimul trimestru. Frumoasa prezentatoare a cedat scaunul de prezentatoare Andreei Mantea, care-i va ţine locul pentru două luni. În acest timp, vedeta îşi va aduce pe lume primul copil şi se va ocupa îndeaproape de acesta.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest