Un nou război între dive! A săpat-o până a scăpat de ea!

 
+2 click pentru
galerie

Nu a fost loc pentru amândouă! Divele autohtone ţin cu dinţii de celebritatea lor şi, când se simt ameninţate, scot artileria grea. Este şi cazul Adelinei Pestriţu. Frumoasa brunetă, ambiţioasă foc, a făcut tot ce i-a stat în putere să scape de rivala ei, Andreea Mantea. Şi ca în orice război, scopul a scuzat mijloacele!

S-au dat lupte grele între ele. Supremaţia a avut-o de Adelina, după ce Mantea a plecat cu coada-ntre picioare de la televiziunea turcă.
Pestriţu a lăsat-o pe frumoasa Andreea şomeră. Aceasta şi-a pierdut pâinea de la gură din dorinţa rivalei sale de a-i lua locul. Anul trecut, Mantea a părăsit echipa postului la care lucra, pe nepusă masă. Explicaţia rupturii nu a fost una consistentă şi plauzibilă! Ba chiar a lăsat loc de interpretări şi scenarii belicoase.

Emisiunea pe care Mantea o prezenta făcea audienţă, doar că altceva s-a întâmplat în curtea trustului. La mai bine de jumătate de an de când bruneta şi-a luat la revedere de la fostul loc de muncă, ies la iveală adevăratele motive ale despărţirii. Se pare că tărăşenia a fost pusă-n scenă de o altă brunetă: Adelina Pestiţu.

Mantea căzuse în dizgraţia şefilor din cauza ambiţiilor colegei sale. Foc şi pară că Andreea e mai bine văzută de şefi şi mai celebră, Adelina a început să o sape. Ca să fie sigură că scapă de ea, Pestriţu ar fi început să bage intrigi tocmai la conducere. Cu răbdare, săgeţile veninoase aruncate de ofticata Adelina au ajuns la ţintă.

Aşa se face că veterana a fost izgonită, iar locul i-a fost luat, cum ar fi fost planul, de Adelina. Oricum Pestriţu îşi bagă unghia-n gât de ciudă că Mantea va fi următoarea Burlăciţă şi va fi oricum mai celebră de cât ea! Sâc!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest