5 lucruri la modă cu care să-ți impresionezi prietenii vara asta (P)

 

Dacă vrei să fii cool, în trend și să ieși în evidență, vara asta îți poți impresiona prietenii cu câteva accesorii și trucuri, fără să faci mari modificări în garderoba sau în rutina ta. Iată care sunt top 5 lucruri la modă în vara lui 2022:

Țigară electronică

Ca să faci primul pas spre o viață de nefumător, înlocuiește țigara clasică cu una electronică. Pe lângă faptul că vei putea să o utilizezi oriunde, chiar și în spații închise, au apărut și device-uri de unică folosință, cu un design foarte atrăgător. Vei descoperi o varietate de arome la acestea, astfel că experiența va fi foarte plăcută pentru tine.

Articole sportive

Articolele sportive, fie că este vorba de îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii, sunt în trend, iar designerii ne încurajează să le combinăm în ținutele noastre. Spre exemplu, poți purta ceva mai elegant și să încalți teniși - rochie, dacă ești femeie și costum în cazul bărbaților. Sau poți purta pantaloni scurți cu cămașă. De asemenea, poți îmbrăca o ținută sportivă, dar să te accesorizezi cu bijuterii. Evident, sunt outfituri curajoase, iar articolele trebuie alese cu grijă, astfel încât aspectul general să fie totuși armonios.

Pantaloni largi

După mulți ani în care au fost la modă pantalonii strâmți, cu diferite croieli, anul acesta sunt foarte la modă pantalonii largi, din materiale ușoare, atât la femei, cât și la bărbați. Dacă ai o siluetă frumoasă, o poți sublinia alegând unii cu talie înaltă. Ținuta poate fi completată cu un top mulat sau o bluză scurtă, eventual băgată în pantaloni.

Decolteuri în V

În 2022 se poartă decolteul în V, care evidențiază frumos linia gâtului. În funcție de preferințe, acesta poate fi mai ușor sau mai adânc. Poți sublinia un astfel de decolteu cu bijuterii, coliere sau șiraguri de perle, care vor fi întotdeauna la modă.

Culoarea lime

În vara lui 2022 se poartă culorile vibrante, care ies în evidență, iar lime este în topul preferințelor, poate și pentru că arată spectaculos în diverse compoziții cromatice. Se mai poartă, printre altele, galbenul sau movul pal, potrivit Pure Wow, însă verdele crud al nuanței lime este cu adevărat spectaculos și pune în valoare mai bine trăsăturile.

Foto: Pexels


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest