6 tipuri de rochii care vor rămâne mereu pe val

 
+7 click pentru
galerie

Rochiile sunt obiectele vestimentare pentru care orice femeie optează, în funcție de sezon, de trenduri și, desigur, în funcție de ocazie. Mai practice sau mai elegante, mai sobre sau mai îndrăznețe, ele ne scapă de foarte multe ori din impas, atunci când nu găsim match-ul ideal între mai multe piese ale ținutei. Indiferent de tendințe, există însă și tipuri de rochii care vor rămâne mereu pe val și pe care trebuie să le ai cât mai repede posibil!

Little Black Dress

Micuța rochie neagră ar trebui să devină piesa VIP a dulapului tău, pentru că te va scăpa de cea mai comună dilemă a femeilor. Răspunsul la întrebarea “Cu ce mă îmbrac azi?” este little black dress, deoarece acest tip de rochie poate fi purtată la birou, la cocktail-uri, la o cină în oraș, trecerea de la casual la formal sau de la conservator la sexy, fiind posibilă prin simpla schimbare a accesoriilor.

 

Rochia roșie

Femeile care poartă rochii roșii sunt percepute ca fiind pasionale și pline de încredere. O rochie roșie te va evidenția dintr-o mulțime de oameni care poartă ținute banale, într-o cromatică neutră.

 

Nuanța pentru care optezi trebuie să se potrivească personalității tale și stării de spirit pe care o ai:  roșu aprins dacă vrei să epatezi, roșu rubin pentru ocaziile în care vrei să emani un aer classy, sau o strălucire cărămizie asortată cu nuanțele unei zile de toamnă!

 

Rochia din dantelă

Rochiile roșii au devenit foarte cool, iar acum ele nu mai sunt purtate doar la evenimentele speciale.

Când dorești să obții un look sofisticat și feminin, poartă o rochie cu inserții dantelate. Aceasta se pretează ocaziilor elegante, dar și celor casual, fiind ideală pentru orice sezon.

Tips: Rochiile din dantelă în nuanțe de bordo sunt un must-have, reprezentând dovada clară a rafinamentului!

Rochia color-block

Acest tip de rochie utilizează strategic culori deschise și închise pentru a atrage și a distrage atenția. Astfel, constrastul cromatic și plasarea precisă a fiecărei culoare va crea o iluzie optică, mascând micile imperfecțiuni ale siluetei și punând în evidență părțile armonioase.

Rochiile color-block avantajează orice siluetă, chiar și pe cele mai pline!

 

 

Rochia cu imprimeu

Fiecare femeie are nevoie să dețină cel puțin o rochie care îi va garanta complimente din partea celorlați.

Rochiile cu imprimeu colorat te vor face să zâmbești, sa fii mai creativă și cu siguranță că energia debordantă pe care ți-o transmit nu va fi trecută cu vederea de către persoanele din jur!

 

Rochia fit-and-flare

O rochie cu mânecă lungă sau trei sferturi, cu talia definită și cu un croi în linie A combină stilul, moda și versatilitatea.

O rochie fit-and-flare este ușor de purtat și de asortat, oferind lejeritate și confort; aceasta este ideală chiar și pentru persoanele care au câteva kilograme în plus, tocmai datorită formei sale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest