A dat cărţile pe faţă! Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au semnat un contract prenupţial înainte de căsătorie! VIDEO

 

Bianca Drăguşanu a făcut declaraţii fără precedent despre căsnicia cu Alex Bodi! După ce s-a vehiculat în presă că blondina ar fi rămas lângă afacerist, în ciuda tuturor neînţelegerilor, pentru bani, iată că lucrurile nu stau deloc aşa! În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, vedeta a dezvăluit că cei doi au semnat un contract prenupţial înainte să se căsătorească, iar asta nu este nimic!

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. Imediat după ce au divorţat cu mare tam-tam, aşa cum era şi de aşteptat, s-a aflat că cei doi au semnat un contract prenupţial înainte de căsătorie, lucru pe care blondina l-a confirmat in cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, Bianca Drăguşanu a ţinut să precizeze că este o femeie independentă, iar motivul pentru care a stat mai bine de un an cu Alex Bodi a fost că l-a iubit cu adevărat, nicidecum pentru cadourile pe care i le-a făcut, aşa cum s-a vehiculat.

„Eu am semnat un contract prenupţial înainte să mă căsătoresc. El a decarat că partajul a constat într-un telefon pe care mi l-a luat şi acum l-a luat înapoi. A fost normal să mergem în vacanţe şi să îmi facă cadouri, dar tot ce am primit de la el, eu îmi permit şi singură. Poate că preţul pe care l-am plătit a fost mult prea mult.” a spus Bianca Drăguşanu.

Extrem de dezamăgită de bărbatul lângă care a stat alături mai bine de un an, Bianca Drăguşanu a mărturisit că deocamdată suferă, dar este sigură că lucrurile vor intra pe făgaş normal şi îşi va găsi pacea, motiv pentru care şi-a plănuit vacanţe peste vacanţe în această perioadă.

„Eu încerc să fiu bine. Nu îmi este indiferentă situaţia pentru că eu mi-am pus încrederea şi bazele într-un om care m-a dezamăgit profund, dar voi trece şi peste asta, pentru că sunt o femeie puternică, căreia nu îi lipseşte nimic din viaţa asta. Eu mă pot face singură fericită. Weekend-ul ăsta voi fi plecată în vacanţă. Eu muncesc, am patru job-uri.” a mai spus Bianca Drăguşanu, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest