A dat cărţile pe faţă! Câţi bani a scos Mihai Trăistariu din pozele deocheate: „Le-am postat intenţionat” VIDEO

 

A scandalizat o ţară întreagă, atunci când s-a pozat dezbrăcat şi a făcut totul public! Mihai Trăistariu a vorbit, fără menajamente, despre motivul pentru care a apelat la fotografiile deocheate, cât şi care au fost beneficiile de care a avut parte după seria de imagini în ipostaze indecente.

Totul a fost o strategie! Da, da! Aţi citit bine! Pentru că nu a căzut într-un con de umbră, după proiectele muzicale de succes pe care le-a avut, Mihai Trăistariu a decis să apară, din nou, în lumina reflectoarelor, dar de data aceasta, nu prin prisma talentului artistic, ci prin fotografii cu el îmbrăcat sumar.

Imaginile deocheate l-au propulsat în rândul celor mai căutaţi artisti din România, i-au adus peste 150 de concerte într-un an, l-au pus în atenţia publicului şi televiziunilor, din nou. Mihai Trăistariu a marturisit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că acesta a fost planul lui de la început. Chiar dacă în primă fază s-a simţit stânjenit de ipostazele în care se punea singur, pentru a capta atenţia celorlalţi, artistul acum se simte mai bine ca niciodată, dat fiind că „eforturile” lui au avut rezultate.

„Am avut momente de depresie, cariera unui artist nu poate fi numai la înălţime maximă. Şi atunci, normal că după atâta succes cu Valahia, am căzut un pic. M-am ridicat înapoi cu Tornero şi cu Eurovisionul şi am căzut după. Şi, evident, insuccesul naşte un gen de tristeţe. (...) Pozele în lenjerie intimă m-au readus în prim-plan. Adică le-am făcut intenţionat, le-am postat intenţionat, cu gândul să nu dispar din showbiz. (...) Mi-a fost ruşine, pentru că am o şcoală de muzică de 6 ani şi am şi copii mici. Mi-a fost jenă de ei, de părinţi ce o să spună, dar am riscat şi am zis că decât să sufăr că dispar de tot din showbiz, mai bine sufăr puţin de câteva critici şi comentarii negative. (...) Am reapărut în felul ăsta, iar televiziunile s-au bătut pe mine și a reînviat cumva personajul Mihai Trăistariu şi televiziunile mă preferă pentru că aduc audienţă. Am devenit mai curajos, mai îndrăzneţ, vorbesc mult acum şi aşa au venit şi concerte, şi evenimente mai multe. (...) E o strategie. Chiar dacă am avut momente de ruşine, mi s-a părut că mai bine aşa, decât să dispar de tot. Am avut anul ăsta peste 150 de concerte!” a spus Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest