A dat cărţile pe faţă! De ce Amalia Năstase nu a renunţat la numele fostului soţ/ VIDEO

 

Odată cu căsătoria cu Răzvan Vasilescu, toată lumea se aştepta ca Amalia Năstase să ia numele de familia al actualului soţ. Lucru care nu s-a întâmplat nici până în ziua de astazi! Hotărâtă să lămurească totul şi să închidă gurile răutăcioase, vedeta a explicat care este motivul pentru care a păstrat numele fostului partener de viaţă, în cadrul vlog-ului său.

Extrem de directă, aşa cum şi-a obişnuit admiratorii, Amalia Năstase a recunoscut că nici nu i-a trecut prin cap să îşi schimbe numele fostului soţ. Principalul motiv a fost legat de traumele psihologice pe care i le-ar fi putut crea fetelor pe care le are cu Ilie Năstase, iar cel de-al doilea motiv viza toate documentele pe care ar fi fost nevoită  să le schimbe.

„Băi, voi ştiţi câte hârtii trebuie să schimb, câte vize americane? Pe fetele mele, Alessia şi Ema le cheamă Năstase. Când se rupe o căsnicie este o traumă pentru copii, iar copiii se simt de parcă nu aparţin unui întreg. Şi în secunda în care şi mama lor îşi schimbă în Teodosescu, că aşa mă chema pe mine înainte şi apoi şi-ar fi schimbat numele din altă căsătorie, în Vasilescu. Copiii mei se numesc Ema şi Alessia Năstase, pe deoparte şi Toma Vasilescu, care are mamă şi tată, e ok pentru el, că simte într-un întreg, dar fetele ar fi rămas singure cu un alt nume. Ăsta este singurul motiv pentru care eu am vrut să rămân cu numele ăsta.” a spus Amalia Năstase

Mai mult de atât, Amalia Năstase a ţinut să precizeze că în ciuda relaţiei extraordinare pe care o are cu fostul soţ, niciodată nu a avut de câştigat de pe urma numelui său, aşa cu s-a vehiculat ani la rând.

„Să nu se înţeleagă că eu nu respect numele pe care care îl port. Pentru mine, Ilie este tatăl fetelor şi un om extraordinar care m-a ajutat în viaţă, dar sunt atât de diferite poveştile astea. Numele lui este Ilie Năstase, iar al meu este Amalia Năstase. Numele se construieşte şi mai ales reputaţia numelui se construieşte.” a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest