A dat cărțile pe față! De ce nu vrea Cristina Ich să devină soția lui Piți Jr.! „Are tot respectul meu”

 

A cerut-o în căsătorie, dar încă nu s-a întâmplat nimic. Ba chiar mai mult, au devenit și părinți, chiar și așa marele eveniment se lasă așteptat, iar noi am aflat care este motivul pentru care Cristina Ich nu vrea să devină mod oficial soția lui Alex Pițurcă.

Cristina Ich spune în gura mare că Alex Pițurcă este soțul ei, motiv pentru care fanii celebrei influecerițe s-au întrebat dacă cei doi nu care cumva s-au căsătorit în secret! Recent, frumoasa șatenă a publicat un mesaj în care i-a mulțumit partenerului ei, pentru iubirea necondiționată de care dă dovadă în fiecare zi și ce a atras atenția tuturor a fost faptul că l-a numit pentru prima dată “soțul meu”. Dar nu vă grăbiți să trageti concluziile, încă!

Și pentru că la scurt timp după, presa a bubuit cu titluri precum că „Regina Instagramului” s-a căsătorit, Cristina Ich a ținut să facă lumină și a mărturisit în cadrul unui instastory că: „Nu avem nevoie de acte. Suntem bine așa cum suntem. Când o să fie momentul, o să fie” a spus Angelina Jolie de România.

Pe lângă aspectul legat de căsătorie, celebra influenceriță a ținut să mai lămurească un lucru legat de partenerul de viață. De multe ori, gurile rele au spus că datorită situației materiale a familiei sale, Piți Jr. nu a trebuit să miște un pai în toată viața lui, pentru că a avut totul de-a gata!

Iată că Ich a dezmințit puternic și acest aspect, mărturisind că niciodată nu l-a văzut pe Piți Jr. să îi ceară vreun ban tatălui său și s-a descurcat întotdeauna prin forțele proprii, motiv pentru care: „Are tot respectul” Cristinei Ich, după cum a dezvăluit chiar ea prin intermediul unui instastory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest