A dat cu el de pământ! Dan Capatos, răspuns acid pentru George Burcea, după ce şi-a „scuzat” problemele cu drogurile!

 

În cadrul mesajului kilometric pe care George Burcea l-a scris pentru a-şi prezenta versiunea de adevăr în divorţul cu Andreea Bălan, actorul s-a arătat extrem de iritat de faptul că întreaga ţară l-a condamnat pentru plăcerea de a consuma substanţe interzise. După ce a citit cuvintele postate de actor, Dan Capatos a motivat de ce este demn de blamat pentru gestul său şi i-a dat replica, în direct!

În corpul textului scris, actorul l-a criticat aspru şi pe Dan Capatos, printre alte celebrităţi, iar aşa cum era de aşteptat, moderatorul emisiunii „Xtra Night Show” nu a fost deloc blând cu acesta şi a contraatacat!

"Soarta lui George Burcea mă interesează aşa cum mă interesează soarta găinilor lui tata pe care nu are cum să le mai taie. Adică nu e interesant.” a spus Dan Capatos la Xtra Night Show.

Mai mult de atât, după ce George Burcea a mărturisit că cea care l-a turnat la poliţie a fost chiar Andreea Bălan, Dan Capatos a ţinut să precizeze că lucrurile nu stau deloc aşa. Vizibil iritat de cuvintele pe care actorul le-a scris, fiind ofuscat că întreaga naţiune îl judecă pentru consumul de stupefiante la volan, moderatorul emisiunii de pe Antena 1 a spus că este normal să existe un interes naţional asupra acţiunilor sale, dat fiind că din cauza iresponsabilităţii de care a dat dovată, puteau exista victime colaterale.

„Având în vedere că era o replică extrem de interesantă pe care i-a dat-o Andreei într-un rând... că el acuza oamenii... Bă! Vezi că te-au turnat ziariştii la Poliţie... A avut un moment şi a zis: Nu! Andreea! Dincolo de asta, care este cea mai dură parte din mesaj, zice că de ce vă interesează, că mi-am cumpărat din banii mei... Băi, nebunică! Te-au prins la volan (...) Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă! Tu puteai să omori pe cineva. La modul real! Ce să vezi? Tocmai s-a întâmplat acum 3 luni! Unu drogat a omorât un alt om! Aşa că da, ne interesează! Poţi să tragi roabe de cocaină, dar mergi pe stradă! Avem exemplificarea la băiatul lui Gino! L-a băgat pe Gino în pământ cu momentul ăla...Poate trecea fiul meu trecea prin faţa maşinii şi tu îl vedeai ca pe Pokemon! Ne interesează ca aceste controale să fie de sute de mii de ori mai dese", a mai spus Dan Capatos la Xtra Night Show.

Mesajul lui George Burcea

"Faptul cã eu am consumat o substanţã interzisã de lege nu vãd de ce ar fi problema întregii tãri... Pe lângã asta, sã ştiţi cã mi-am luat problema” cu banii munciţi de mine, nu de mama, Andreea sau din banii voştri. Nu uitaţi cã am voie sã fac ce vreau cu banii mei, iubiţilor.... Pe lângã acest aspect, în ultimii 5 ani nu ştiu dacã m-am îmbãtat de 5 ori şi atunci a fost de ziua mea, din banii mei şi într-un loc sigur, nu în club, pe strada sau la volan, cum pretind anumite scursuri ale societãţii, scursuri care au consumat şi poluat degeaba zeci de ani. Conform legii eu am greşit şi totodatã mi-am şi asumat acest lucru, iar mai târziu voi plãti. Nu vã faceti griji, ştia Burcea cã vine şi ziua plãţii...", este o parte din mesajul scris de George Burcea, imediat după prima apariţie televizată a Andreei Bălan, în care a discutat despre divorţ.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest