A dat din casă! Alex Velea, dezvăluiri incendiare din intimitatea cu Antonia! „În patul meu...” VIDEO

 

Chiar dacă au plecat la drum cu zâmbetul pe buze, lucrurile s-au mai schimbat între timp! Alex Velea şi Mario Fresh formează una din perechile care au pornit pe „Drumul Comorilor”, din sezonul trei al competiţiei Asia Express. Cei doi încearcă să facă faţă tuturor provocărilor, dar câteodată dorul de casă este cel care îi trage înapoi.

Pentru că „socoteala de acasă, nu se potriveşte cu cea din târg”, Alex Velea şi Mario Fresh s-au confruntat cu multe obstacole, încă de la începutul competiţiei. Pe lângă faptul că odată cu ajungerea în India, s-au lovit de alimente mult mai bogate în calorii, decât ce consumau de obicei, cei doi artişti au avut parte şi de multe refuzuri, când a venit vorba de autostop.

"Mi s-a lipit burta de spate. Nu, încă nu. Mâncăm, când avem ocazia, mâncăm numai porcării. Adică porcării, unele ne plac, pentru că na, fast food-ul ne place, mie îmi plac prăjiturile, dar nu în fiecare zi", au spus Mario Fresh şi Alex Velea.

Pentru că trece prin greutăţi, gândul la persoana iubită, îl face pe Alex Velea să se simtă mai bine. Astfel încât, a dat startul declaraţiilor de dragoste pentru frumoasa artistă, în timp ce ceilalţi concurenţi se odihneau.

"Iubesc patul, dar şi mai mult l-aş iubi dacă ar fi nevasta mea în patul ăla. Am cea mai frumoasă femeie. În patul meu doarme cea mai frumoasă femeie şi nu doar doarme. Se culcă cea mai frumoasă femeie, şi nu doar doarme. Versul lui Lino: Vino acasă pe la mine să te culci dar să nu dormi", a spus Alex Velea, potrivit Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest