A dat din casa! Gabi Enache, amănunte din intimitatea mariajului! Ce i-a interzis Lena să facă VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Gabi Enache este un fotbalist foarte cunoscut în România, atât datorită succesului de pe plan profesional, cât şi controverselor din viaţa personală. După ce a început o frumoasă poveste de iubire alături de focoasa Lena, care i-a dăruit şi un fiu, se pare că au apărut şi motivele de ceartă în mariajul lor

Invitat în cadrul emisiunii „Cea mai tare din parcare”, emisiune difuzată în fiecare duminică, de la ora 13:00, pe Antena Stars, Gabi Enache a vorbit deschis despre cea mai mare pasiune a sa, cât şi despre relaţia pe care o are cu frumoasa Lena.

Se pare că una dintre cele mai mari dorinţe ale sale este aceea de a-şi achiziționa un motor, dar soţia lui nu este de acord cu acest lucru, sub motivul ca este periculos. „M-am gândit să urc pe un motor, dar , în primul rând nu mă ajuta nici contractul, este foarte periculos, nu am voie… O să-mi iau un motor, i-am promis Lenei, dar ea nu vrea, bineînțeles: «Să nu te prind cu motor!» Dacă tot zice: «Nu vreau, nu vreau!», atunci o să-mi iau!", declară fotbalistul.

Chiar dacă mai apar contradicţii şi mici certuri, ca în orice familie, Gabi Enache a mărturisit că se simte extrem de fericit alături de Lena şi o apreciază pentru tot ce reprezintă ea, ca femeie. “Ea niciodată nu vrea să pară slabă în fața mea, ea este o femeie puternică, ştii foarte bine prin câte am trecut noi, ea a rămas lângă mine şi am rămas împreună. Certurile, contradicţiile de zi cu zi mai există, ca în orice familie… Am rămas amândoi, am rămas uniţi, este o femeie foarte echilibrată”.

Cum s-au cunoscut cei doi

Gabi Enache şi Lena au o poveste de dragoste, cum numai în filme vezi. Deşi iniţial era încă însurat cu Mădălina, fotbalistul a invitat-o pe focoasa parteneră la o cafea, pentru a discuta şi pentru a se consola reciproc, dar treptat, treptat, tatonările s-au transformat în dragoste.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest