A dat tot din casă! Cu câți bărbați s-a iubit Maria Constantin: „Am vrut ca oamenii să mă cunoască”

 

Maria Constantin a fost invitată în emisiunea „Showbiz Report” de la Antena Stars și a răspuns la cele mai „inconfortabile” întrebări. Interpreta de muzică populară a dat cărțile pe față și a dezvăluit cele mai interesante detalii din viața ei amoroasă.

Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate și curtate femei din industria muzicii populare, însă nu este de mirare de ce. Pe lângă talentul muzical, artista se bucură și de o frumusețe ieșită din comun, motiv pentru care nu puțini au fost bărbații care au încercat să îi cucerească inima.

Dar numai cinci au reușit! Da, da! Ați citit bine. Maria Constantin a dezvăluit că cinci bărbați i-au trecut prin pat, iar dintre aceștia, doi cunoscuți de toată lumea: Marcel Toader și Dacian Varga.

„Am avut cinci parteneri. M-am iubit cu doi bărbați celebri din România”, a spus Maria Constantin.

Și dacă tot suntem la momentul sinceritătii, Maria Constantin a dezvăluit că ar fi dispusă să pozeze semi-dezbrăcată într-o revistă pentru suma de 1 milion de euro!

În urmă cu ceva timp, Maria Constantin a vorbit și despre mariajul tumultuos cu Marcel Toader. Artista a divorțat de regretatul afacerist în 2017, iar despărțirea a ținut primele pagini ale tabloidelor din cauza scandalului care s-a iscat între cei doi.

„Nu am mai vorbit despre viața mea personală. Aceste lucruri au trecut. Dumnezeu mi-a arătat calea pe care să merg. Au fost aproape 4 ani de relație, 2 ani de căsătorie. Eram separați (n.red. în momentul morții lui Marcel Toader), fiecare era cu viața lui. Am ales să mă retrag din scandal, pentru că am vrut ca oamenii să mă cunoască așa cum sunt eu. S-au scris și s-au spus atât de multe lucruri neadevărate. Am ales să închei definitiv acest capitol din viața mea”, spunea Maria Constantin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest