A dat zvon în ţară! Florin Salam, bunic pentru a doua oară? Chiar fiul manelistului a făcut anunţul/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Florin Salam are cu ce să se mândrească! Manelistul se bucură de o familie mare şi unită, iar acum, se pare că va deveni bunic a doua oară! Anunţul a fost făcut chiar de fiul său, Dani, după ce a postat o fotografie cu un test de sarcină pozitiv, care pare a fi al iubitei sale!

Chiar dacă are doar 17 ani, Dani Stoian, fiul „Regelui Manelelor” vrea să formeze o familie cu cea de care este îndrăgostit până peste cap. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp, iar acum, pare-se că se pregătesc să devină părinţi.

Fiul manelistului a postat o fotografie realizată de o domnisoară, care pare a fi chiar iubita sa. În imaginea respectivă este ilustrat un teste de sarcină pozitiv, iar nouă nu ne rămâne decât să înţelegem că mai este puţin până când Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară.

Pe lângă imaginea distribuită, Dani Stoian a ataşat şi câteva emoticoane cu bebeluşi, ca să fie sigur că nu se creează nicio confuzie şi că toată lumea înţelege despre ce este vorba. Noi le urăm „Felicitări” şi aşteptăm noi informaţii despre posibila sarcină.

Băiatul lui Florin Salam şi iubita sa formează un cuplu de ceva vreme. Dani Stoian foloseşte apelativul „soţia mea”, semn că cei doi au o relaţie extrem de serioasă şi îşi doresc să întemeieze o familie în toată regula.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest