A făcut-o de oaie, în public! Corneluş Dinu, protagonistul unor momente uluitoare, lângă soţia sa VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Corneluș Dinu este, fără îndoială, un răsfăţat al sorţii. Tânărul îşi face veacul numai prin localurile de lux ale capitalei, acolo unde a şi fost surprins de paparazzii Spynews.ro. Dar, asta nu este tot. Bărbatul a fost protagonistul unor momente neaşteptate!

Corneluş Dinu a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce se afla cu soţia sa, într-un local de lux unde se delectau cu o cafeluţă. Iar pentru ca se respectă, îi oferă partenerei sale de viaţa o viaţă plină de lux şi opulenţă şi p-asta n-o zicem doar noi! Cei doi se cunosc de când erau elevi de liceu şi au un mariaj fericit de opt ani de zile.

În urmă cu câteva zile, fiul lui Cornel Dinu a dus-o pe frumoasa Alexandra la una din terasele unui local de lux, din Capitală. Chiar dacă au o fetiţa superbă, micuţa nu le-a fost alături, semn că au dorit timp doar pentru ei. Cu toate acestea, din tabloul de familie nu a lipsit bishon-ul lor. Preţ de două ore, s-au bucurat de timpul împreuna, iar sub privirile paparazzilor au comandat de băut, apoi au stat la poveşti. Mai mult de atât, Corneluş Dinu a fost protagonistul unor momente uluitoare.

Ca un adevărat „boss”, Corneluş Dinu nu a ţinut cont de nimeni şi nimic. Astfel, băiatul de bani gata, deranjat, probabil, de ceva, a început să „foreze” după „comori”. Apoi şi-a văzut de trabă în continuare. Aflati într-o dispoziţie excelentă, Alexandra şi Corneluş Dinu au fost tot timpul cu zâmbetele pe buze, semn că nu există nicio problemă care să îi facă să fie trişti sau din cauza căreia să se îngrijoreze.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest