A izbucnit în lacrimi! Ștefania, prima reacție după ce a fost cerută în căsătorie de Speak! „S-a întâmplat iar” VIDEO

 

Speak și Ștefania au devenit, de departe, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton, odată cu participarea în competiția Asia Express. Cei doi au reușit să-i cucerească, cu rapiditate, pe telespectatori, dar chiar și așa, momentul cererii în căsătorie, difuzat în pe 14 aprilie a reușit să surprindă pe toată lumea!

Speak și Ștefania sunt împreună de trei ani, iar experiențele prin care au trecut în cadrul emisiunii Asia Express au reușit doar să îi unească. În timpul difuzării momentului cererii în casătorie, artista a postat o serie de filmulețe pe contul său de socializare, în care plângea de fericire, retrăind secundă cu secundă clipele în care Speak a rugat-o să-i fie alături pe tot parcursul vieții.

Ștefania a mărturisit că a fost, de departe, cel mai minunat moment pe care la-a trăit atât în Asia Express, cât și pe tot parcursul vieții sale, iar la vizionarea imaginilor a resimțit toate emoțiile, de parcă evenimentul ar fi avut loc, iar.

A vrut să fie un moment unic

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania pentru a crea un moment magic și de neuitat, pentru amândoi. Lucru pe care l-a și reușit. „A fost un moment la care nu mă așteptam. Exact așa cum mi-am dorit eu. Sunt foarte fericită”, a spus Ștefania. Iar pentru că și ceilalți concurenți au fost plăcut impresionați de gestul lui Speak, toți au avut numai cuvinte de lauda la adresa cuplului:  „Bravo, Speak. Cel mai frumos gest”, a spus Răzvan Fodor. „Mă bucur pentru ei. Chiar se potrivesc și se vede asta. Se înțeleg din priviri”, a spus și Radu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest