A scăpat și de data asta! Cum i-a „vrăjit” Daniela Crudu pe oamenii legii, după ce a fost oprită de Poliție! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Daniela Crudu face ea ce face şi hop ajunge în atenţia poliţiei. Din fericire, de data asta nu a mai fost vorba despre niciun scandal cu fostul iubit sau de vreo bătaie. În timp ce se afla la o plimbare corectă - corespunzătoare alături de sora ei Ana, la geamul maşinii şi-a făcut apariţia un poliţist să le verifice dacă au toate actele în regulă.

Sigură pe ea, Cruduța s-a dat jos din mașină. Șu ca o bombă sexy, îmbrăcată toată în negru, cu părul prins lejer și cu o floare la ureche, a purtat o conversație cu omul legii, a prezentat documentele, după care le-a lăsat să plece. A scăpat ieftin de data asta, Daniela Crudu!

Nu a respectat nicio măsură de siguranță!

Și chiar dacă de Poliție au scăpat, nu a putut face același lucru și de ochii vigilenților paparazzii de la Spynews.ro. Astfel că, imediat după ce Cruduța și sora sa au urcat în mașină, după conversația purtată cu oamenii legii, cele două s-au îndreptat spre un supermarket de unde au făcut cumpărături.

Dacă pentru izolare a știut să se aprovizioneze cu toate cele necesare, iată că la metode pentru siguranța împotriva coronavirusului nu s-a mai gândit. Cruduța nu a purtat nicio clipă mască de protecție și mănuși, așa cum trebuia să o facă. Iar dacă Poliția nu a taxat-o, noi o facem!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest