A șters cu el pe jos! Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când Alex Bodi i-a cerut să se împace

 

Oricine ar fi crezut că drumurile lui Alex Bodi și ale Biancăi Drăgușanu nu se vor mai întâlni, după ce pe 10 martie au semnat actele de divorț, s-a înșelat! Imediat după separare, au ieșit la iveală detalii șocante din relația controversată pe care au avut-o. De la tentativa de suicid a blondinei, până la bătăile pe care i le-a aplicat afaceristul, totul a fost dat publicului de către cei doi. Și când toată lumea credea că nu mai există cale de împăcare între ei, Alex Bodi a făcut primul pas, dar fosta parteneră de viață nu s-a arătat deloc mulțumită de gest, ci din contră.

Contactată de reporterii Spynews.ro, Bianca Drăgușanu a avut o reacție acidă, în ceea ce privește tentativa de a se reconcilia cu ea, a lui Alex Bodi. Blondina a declarat că fostul soț a vrut să ia până și un avion privat ca să poată ajunge în București și să vorbească cu ea.

”Fostul meu soț mă sună de câteva zeci de ori pe zi să-mi spună că mă iubește, că îi este dor de mine, că vrea să ne împăcăm și că îi pare rău pentru tot. Mai mult decât atât, pentru că vă spuneam că îmi zice că îi este dor de mine și pentru că am ajuns să nu mai cred doar în cuvinte, mi-a zis că este suficient să aibă aprobarea mea și mi-a zis că face imposibilul să ajungă în București, să închirieze un privat jet și să ajungă la Capitală doar să vorbească cu mine. Dar pentru mine nu mai reprezintă credibilitate.”, a spus Bianca Drăgușanu în exclusivitate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest