A umilit-o în fel şi chip, dar ea l-a iertat! Ce pact au făcut Nick Rădoi şi Mădălina Apostol, de au ajuns împreună, din nou/ VIDEO

 

Povestea lor e mai ceva ca o telenovelă! Nick Rădoi şi Mădălina Apostol au ajuns la a cincea împăcare, după ce s-au iubit, s-au certat, s-au despărțit și iar s-au împăcat. Cei doi trăiesc o dragoste interzisă, iar mai jos aveţi detalii despre pactul pe care l-au făcut, cât şi despre ce se întâmplă cu adevărat în relaţia lor.

Împăcare neașteptată în showbiz! După ce au bifat mai multe despărțiri și împăcări de-a lungul relației, Mădălina Apostol și Nick Rădoi au decis să mai acorde încă o șansă poveștii lor de iubire. Iar noi avem toate indiciile!

De Valentine's Day, se pare că cei doi au fost împreună. Și spunem acest lucru pentru că Nick Rădoi a postat pe Instagram o fotografie cu un superb buchet de trandafiri, care, ulterior a aparut și într-o poză postată de Mădălina Apostol pe Facebook.

Mai mult de atât, la fotografia postată de Nick, Mădălina este prima persoană care apare că a dat like. Și nu ne-am oprit aici cu investigatiile. Al doilea indiciu pe care l-am descoperit este faptul că Mădălina se află de ceva timp în Statele Unite acolo unde afaceristul Nick Rădoi locuiește de mulți ani.

Cel mai probabil după atâtea împăcări și despărțiri cei doi își doresc să-și trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor și tocmai de aceea deocamdată nu se fotografiază împreună.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest