Actorul Tom Hanks şi soţia sa, diagnosticaţi cu coronavirus! Ce simptome au avut cei doi/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Actorul Tom Hanks şi soţia sa au fost diagnosticaţi cu COVID-19! Cei doi se aflau în Australia, atunci când au aflat vestea şocantă! Prin intermediul unui mesaj pe contul său de socializare, celebrul actor a descris ce simptome a avut, atât el, cât şi partenera sa de viaţă.

Tom Hanks şi Rita Wolson s-au confruntat cu câteva mici probleme de sănătate, care le-au dat de bănuit, dată fiind isteria cauzată de pandemia de coronavirus. După ce au manifestat diverse simptome de răceală, printre care oboseală şi dureri musculare, cei doi s-au prezentat la o clinică unde au fost testaţi depistaţi de coronavirus.

„Ne-am simţit puţin obosiţi, ca şi când am fi fost răciţi, şi am avut ceva dureri. Rita a avut frisoane şi uşoară febră. Pentru a face lucrurile corect, aşa cum trebuie astăzi, în lume, am fost testaţi pentru coronavirus şi depistaţi pozitiv. Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie şi izolaţi atâta timp cât sănătatea şi siguranţa publică o cer”, a scris celebrul actor pe contul său de Instagram.

Reamintim că în România au fost depistate 47 de cazuri de coronavirus, iar situaţia este alarmantă la nivel global. În ultimele 24 de ore, în Italia, s-au înregistrat 96 de decese din cauza virusului periculos.

Cum să te protejezi de coronavirus

  1. Spală-te des pe mâini
  2. Acoperă-ţi gura şi nasul atunci când strănuţi sau tuşeşti
  3. Nu îţi atinge faţa cu mâinile nespălate sau dezinfectate
  4. Stai la distanţă de cei care au simptome de răceală
  5. Dacă nu te simţi bine, anunţă personalul medical


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest