Adela Popescu, dieta minune care o ajută să ţină departe kilogramele în plus! „La prânz mănânc orice”

 

Adela Popescu este o femeie norocoasă! Pe lângă faptul că are o carieră solidă, prin prismă căreia are foarte mulţi admiratori, vedeta se poate lăuda și cu o familie frumoasă. Mămică a doi băieţei, multă lume s-a întrebat cum reuşeşte să îşi menţină silueta. Așa că a decis să dezvăluie secretul care stă la baza trupului tonifiat!

Pentru că odată cu rolul de mămică, vine şi seria de responsabilităţi, Adela Popescu a fost nevoită să renunţe la mersul la sală şi la alergatul în parc, pentru a-şi putea focusa toată atenţia pe copilaşii săi. Vedeta a mărturisit că, deşi, a slăbit destul de firesc după naşteri, a decis sa adopte un stil de viaţă sănătos, care să compenseze faptul că nu mai face mişcare.

„Am zis «ce sens are să slăbesc ca să mă îngraș la loc? Nu mai slăbesc». Și nu am mai făcut mișcare. Din fericire, am reușit să slăbesc destul de firesc, probabil de la alăptat, de la oboseală.” a spus Adela Popescu, pentru Viva.ro

Dieta Adelei Popescu se bazează pe o alimentaţie sănătoasă. Mai precis, vedeta a renunţat o perioadă destul de lungă, la zahăr şi şi-a setat mese fixe în fiecare zi. "Am reușit, o perioadă destul de lungă, să nu mai mănânc zahăr. M-am gândit că îmi e greu să țin diete foarte clare și atunci m-am întrebat ce mi-ar plăcea să mănânc. Așa că în prima parte a zilei mănânc fructe, la prânz mănânc orice, pot mânca și paste sau grătar cu salate, iar seara încerc să îmi fac o salată, preferata mea fiind de ton. Sau amestec tot ce găsesc, mi-a și adus tatăl meu de la Șușani roșii gustoase", a spus Adela, conform Viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest