Adelina Nica și Mihai Costea au ajuns la judecată. Fotbalistul nu ar fi fost lăsat să își vadă copilul

 


Întâlnire cu scântei între Adelina Nica și Mihai Costea, chiar în sala de judecată. Se pare că scandalul dintre cei doi foști îndrăgostiți a ajuns la cote maxime, iar fotbalistul o acuză pe mama copilului său că nu îl lasă să își vadă băiatul. În continuare, cei doi își aduc acuzații extrem de dure.

Este vorba despre primul termen din procesul dintre Adelina Nica și Mihai Costea. Fotbalistul susține că nu este lăsat să își vadă fiul, așadar ar fi fost nevoit să apeleze la instanță pentru a rezolva această problemă.

Cei doi au recunoscut că nu mai există nicio cale de împăcare și au adresat cuvinte destul de dure unul la adresa altuia. Scandalul dintre cei doi a venit ca un șoc în lumea showbiz-ului românesc, deoarece păreau să se înțeleagă de minune.

Cel mai probabil, cei doi nu au dorit să dea de înțeles, mai ales pe rețelele de socializare, că au probleme în căsnicie. În urmă cu puțin timp, în exclusivitate pentru Antena Stars, Adelina Nica a povestit că Mihai Costea și-a văzut ultima dată fiul în urmă cu două săptămâni.

De asemenea, bruneta a mărturisit că fotbalistul nu o ajută deloc în creșterea copilului.

”Acum doua săptămâni. Problema e că atunci când este fericire, deranjează. Zian nu are nicio treabă. Nu mai vorbim. Nu, nu, păi acum chiar nu aveam cum să comunicăm”, a spus Adelina Nica.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest