Adelina Pestrițu, primele declarații după ce a fost confirmată cu COVID-19: „Îmi este teamă”

 

Adelina Pestrițu este infectată cu coronavirus! Vedeta a dezvăluit că a intrat în contact cu un bolnav de COVID-19, iar după ce și-a pierdut mirosul și gustul a făcut imediat testul, care s-a dovedit a fi pozitiv!

Anunțul ca a fost infectată cu coronavirus a fost făcut chiar de Adelina Pestrițu, prin intermediul unor clipulețe făcute în parcarea spitalului în care urma să se interneze, pe care le-a postat pe instagram. Vedeta le-a povestit cu ochii în lacrimi și cu lux de amănunte totul admiratorilor săi de pe contul de socializare.

„Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de COVID, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros”, explică Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu a precizat că soțul ei a fost testat, dar din fericire, rezultatul a fost negativ. Chiar și așa, brunetei îi este teamă pentru sănătatea ei și a familiei sale, însă speră ca totul să fie bine, în cele din urmă.

„Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent. Asta e. Nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Vreau să va mai spun un lucru: îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar am încredere că totul va fi bine”, a mai mărturisit Adelina Pestrițu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest