Adevărul despre despărțirea trupei O-Zone! Cum i-a umilit Dan Bălan pe foștii colegi, Radu și Arsenie/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

„Dragostea din tei” a fost un adevărat hit care a înnebunit planeta, iar trupa O-Zone a avut un succes răsunător ani la rând. Trupa nu a câștigat doar milioane de fani, ci și bani grămadă. Lui Dan Bălan i-au intrat în buzunar peste 10 milioane de euro în urma succesului pe care l-a avut cu trupa O-Zone. Deși formația ajunsese extrem de faimoasă, nu doar în România, ci la nivel mondial, cei trei au decis să se despartă în plină glorie.

Decizia a fost una șocanta, iar fanii lor au sperat dintotdeauna că cei trei se vor împăca. În urma separării, doar Dan Bălan a fost cel care a încasat câștigurile pentru drepturile de autor. Această întâmplare nefericită a creat numeroase controverse pentru că artistul nu a împărțit niciun leu cu foștii colegi.

“Doar la concerte individuale. Dacă se mai întâmplă la un concert, da, dar altfel nu sunt sigur. Există o vorbă. Niciodată să nu spui niciodată pentru că nu știi ce o să fie peste o oră, nu știi ce o să fie mâine. Nu pot să spun că o să ne vedem sau nu, dacă o să cântăm împreună sau nu. Dacă mă întrebai acum 10 ani ceva de genul, aș fi zis că nu, dar uite că timpul a arătat că se pot întâmpla și lucruri imprevizibile. Noi eram bine, începeam să ne maturizăm foarte mult succes, mulți bani, și la un moment dat, nu știu. S-au întâmplat multe adevărate și multe neadevărate și cred că acolo trebuie să rămână. De la bani și de la orgolii.” au dezvăluit Arsenie și Radu pentru Showbiz Report.

După separare scandalul între cei trei membrii a pornit în urma unui film documentar realizat de Dan Bălan, în care acesta a vorbit răutăcios despre cei doi foști colegi, iar aceștia au răbufnit la momentul respectiv și au reactionat pe măsură. Toți trei au făcut sacrificii greu de imaginat pentru trupă, cu toate acestea, cei doi băieți nu regretă experiența pe care au trăit-o pentru că au învățat lucruri importante.

“Trecutul meu este o experiență din care am învătat mai mult decât aș învăța într-o facultate, o experiență de viață și din greșeli am reusit să învăt. Cel mai important lucru este sa fii recunoscător pentru ceea ce ți se întâmplă și să încerci să tinzi spre mai mult, dar să mulțumești.” a spus Radu pentru Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest