Adevărul despre incendiul clubului Bamboo din Mamaia! Detalii exclusive din anchetă

 

Un incendiu devastator a avut loc în noaptea de luni, spre marţi, în staţiunea Mamaia. Puţin după miezul nopţii, clubul lui Joshua Castellano a fost cuprins de flăcări, în doar câteva minute şi a ars din temeli până dimineaţă. La faţa locului s-au deplasat, în regim de urgenţă, nu mai puţin de nouă echipaje de stingere. În urma incidentului, poliţia a deschis o anchetă pentru a afla care au fost cauzele declanşării incendiului.

Nu este pentru prima dată pentru patronului clubului, Joshua Castellano când trece prin genul acesta de experienţe. După ce în 2005, clubul Bamboo din Capitală a fost mistuit de flăcări, Cătălin Botezatu venea cu acuzaţii, la momentul respectiv, că focul a fost pus intenționat. Iar colac peste pupăză, în ianuarie 2017, un incendiu a izbucnit, din nou, în cadrul aceluiaşi club.

După ce a apărut un val de supoziţii cum că incendiul clubului de la Mamaia, ar fi fost provocat de mafia italiană, dat fiind istoricul localurilor deţinute de Joshua Castellano, surse apropiate anchetei au mărturisit că nici nu se pune problema de acest lucru. Mai mult de atât, se pare că nici ipoteza că incendiul ar fi fost provocat de cineva la care ar fi avut datorii, nu este validă, dat fiind că afaceristul nu s-a aflat niciodată în situaţii de genul.

Clubul lui Joshua Castellano, reconstruit din cenuşă

Clubul care a fost mistuit de flăcări va fi reconstruit, potrivit surselor. Chiar dacă nu este prima experienţă de acest gen cu care se confruntă, Joshua Castellano este hotărât să aducă în lumină, în acelaşi loc, un club la fel sau poate chiar mai grandios.

Pompierii au intervenit cu nouă echipaje de stingere

Reamintim că în jurul orei 01:00, marţi, mai multe persoane aflate în zonă au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au anunţat incendiul de la fostul club Bamboo, redenumit Silence. După intervenţia a şapte autospeciale de stingere şi o autoscară pentru lichidarea incendiului, au mai fost chemate încă două autospeciale de la serviciile private de pompieri, din cauza repeziciunii cu care se extindea focul. În ciuda intervenţiilor, clădirea a fost mistuită de flăcări în totalitate, dar din fericire, nu s-au înregistrat victime.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest