Adevărul despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! S-au despărțit sau nu? FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează unul dintre cele mai discutate cupluri de la ora actuală din showbiz-ul autohton, iar asta pentru că de când au decis să intre intr-o relatie, au stat departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor, neetalându-și povestea de dragoste, așa cum se astepta toată lumea. Chiar și așa, există zvonuri conform cărora motivul pentru care nu se afișează împreună constă în faptul că povestea de amor dintre ei s-a destrămat de mult. Care este adevărul, de fapt?

Multe s-au scris și multe s-au spus despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Dar în ciuda acestui lucru, nu multe au fost dățile când blondina sau afaceristul au vorbit despre relația pe care o au. Iar atunci când s-a întâmplat, detaliile oferite au fost destul de… ambigue.

Recent, s-a zvonit că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu, iar asta după ce urmăritorii lor de pe social media au sesziat că cei doi nu se mai au la “follow”, gest care a ridicat masive semne de întrebare referitoare la relația lor.

Și după ce toată lumea s-a dat cu presupusul, Bianca Drăgusanu a publicat pe contul ei de socializare o imagine incendiară cu Gabi Bădălău, urmată de descrierea: “In my feelings”, astfel infirmând toate speculațiile cum că ea și încă soțul Claudiei Pătrășcanu nu ar mai forma un cuplu.

Pentru mai multe detalii despre cuplul controversat, rămâneți pe www.antenastars.ro!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest