Adevărul despre relația dintre Cristi Manea și Irina Deaconescu, după ce s-a întâlnit cu fosta iubită, pe ascuns/ VIDEO

 

Irina Deaconescu vrea totul sau nimic! Cel puțin din partea lui Cristi Manea. Și se pare că a obținut ce și-a dorit. Când gurile rele spuneau că vloggerița și celerbrul fotbalist sunt la un pas să se despartă, din cauza faptului că Manea încă se mai gândește la fost iubită, după ce a fost si prezentă în tribună, la un meci, în urmă cu câteva săptămâni, ei bine, Irina și Cristi le-au dat peste nas cârcotașilor.

Cei doi se înțeleg mai bine ca niciodată, iar drept dovadă, pe vreme de pandemie, se antrenează împreună. Că de! Orice activitate este mai frumoasă când este făcută în doi.

Și chiar dacă Irina nu se pricepe prea bine să facă antrenamente, nu e problemă, că are cine s-o învețe! Indicațiile au fost oferite de antrenorul său personal pe timp de pandemie, Cristi Manea, care a și lucrat cot la cot cu iubita lui, iar imaginile de mai jos stau drept mărturie.

E clar că este mult de muncă pentru a o obișnui-o pe Irina cu exercițiile fizice. Odată ce au terminat cu seria de antrenamente, cei doi au făcut un test al relației care a fost punctat cu nota maximă!

S-a întâlnit cu fosta, pe la spatele Irinei Deaconescu

După ce a fost transferat la CFR Cluj, Cristi Manea a avut meci cu Universitatea Craiova, în deplasare. Ca de obicei, fotbalistul a jucat foarte bine, a fost în formă maximă, iar în jur se vehiculează că energia i-a venit după ce a văzut-o pe fosta iubită în tribună. Iar noi știm asta pentru că domișoara a fost filmată de cameramani, preț de câteva minute, momente în care chipul ei a apărut pe ecranele de pe stadion. Fiind imposibil ca fotbalistul să nu o fi remarcat-o.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest