Adevărul despre viața Iuliei Vântur în India: “Nu ai cum să supraviețuiești acolo”/ VIDEO EXCLUSIV

 

Iulia Vântur a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a vorbit despre cum arată, de fapt, viața ei în India și despre ce schimbări au avut loc în viața ei, după plecarea din țară.

Iulia Vântur a decis să părăsească România și să o ia de la zero în India, un loc totalmente străin ei, dar în care și-a găsit liniștea. Vedeta a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor și că a fost nevoită să depăsească foarte multe obstacole, însă satisfacția pe care a avut-o după ce a reușit să treacă peste momentele grele a fost neprețuită.

Una dintre lecțiile de bază pe care Iulia Vântur le-a învățat în India a constant în toleranța față de o culltură nouă, dar și față de oamenii cu care aparent nu avea nimic în comun. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că dorul de părinți a reprezentat cea mai mare greutate cu care s-a confuntat de-a lungul șederii în țara străină.

„Traiul într-o țară străină te provoacă foarte mult. (...) Am învățat lecția toleranței. În momentul în care te izbești de o cultură nouă trebuie să înveți toleranța, altfel nu ai cum să supraviețuiești acolo. Trebuie să înveți să-i accepți pe cei din jur. (...) Ai nevoie de toleranță pentru asta. Au fost momente grele în care îmi doream doar să simt îmbrățișarea mamei mele sau a tatălui. E un sentiment pe care n-ai cum să-l înțelegi decât atunci când ești departe de familia ta”, a declarat Iulia Vântur la Antena Stars.

De ce a plecat în India, de fapt

În cadrul aceluiași interviu, Iulia Vântur a dezvăluit că decizia de a pleca în India nu a fost una de natură profesională, ci pentru că își dorea să facă o schimbare pe plan personal, și-a înfruntat toate temerile de a incepe de la zero și a pornit în aventura vieții sale.

„M-am lăsat dusă de val și ceea ce mi-a spus sufletul, aia am făcut. Nu am știut ce o să mă aștepte. Nu aveam nicio intenție profesională. (...) Am avut încredere în mine și în Dumnezeu. (...) Pentru o vreme, am păstrat proiectele din România în paralel cu ședrea mea în India, iar pe parcurs am început să muncesc și acolo”, a mărturisit românca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest