Adina de la Heaven şi-a creştinat fetiţa, în lipsa iubitului! De ce a lipsit tatăl micuţei de la slujbă

 
+3 click pentru
galerie

Adina de la Heaven a avut parte de unul dintre cele mai importante evenimente, atât din viaţa ei, cât şi cea a fetiţei sale. Artista a botezat-o pe micuţa Zaynab Maria, iar de la ceremonie a lipsit chiar tatăl, cântăreţul Glance.

Motivul pentru care iubitul Adinei de la Heaven nu a participat la ceremonia de creştinare a fost acela că este musulman, iar religia îi interzice să intre într-o biserică creştin-ortodoxă. Slujba de botez a avut loc la o biserică din Bucureşti, iar micuţa Zaynab Maria a avut alături chiar două naşe, fiind mătuşile artistului.

După slujbă, cei prezenţi şi-au făcut apariţia în cadrul unui restaurant din zona Herăstrău. Evenimentul a fost unul restrâns, alături de fericiţii părinţi şi de micuţă, aflându-se doar oamenii apropiaţi.

 Pregătiri de căsătorie

În urmă cu ceva timp, Adina Postelnicu a mărturisit că viaţa de mămică îi cam dă bătăi de cap, dar cu toate acestea, nu ar da pe nimic noul rol pe care îl are. Mai mult de atât, artista a dezvăluit că 2020 va fi anul în care are de gând să se căsătorească cu tatăl fetiţei ei, Glance.

"Sunt cam nedormită, dar asta e, copilul merită orice sacrificiu. Glance este topit după ea, ne batem pe ea, el a învățat să schimbe și pamperși. La prima băiță a fost mai greu, pentru că nu am avut curaj să pun mâna. Noroc cu mama. Acum mă descurc și singură.", spunea Adina de la Heaven, în urmă cu ceva timp, 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest