Adio, burlăcie! Jador s-a căsătorit, în direct, la Star Matinal, iar noi avem dovada! Cum a reacționat mama artistului/ VIDEO

 
+9 click pentru
galerie

Gata, fetelor! Vă puteți lua gândul de la Jador! Titanul trending-ului s-a căsătorit, în direct, la Star Matinal, iar dacă nu ne credeți, avem imaginile care dovedesc că artistul nu se mai numără printre cei mai doriți burlaci din România.

Invitat în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, Jador a fost întâmpinat cu o mega surpriză din partea moderatorilor Nasrin și Dima! Cu covorul roșu întins în mijlocul platoului, frumoasa asistentă TV de la Star Matinal, îmbrăcată în rochie albă de mireasă, s-a împiedicat pe drum a pășit delicat spre mirele său.

Odată ce și-a văzut viitoarea soție, Jador a luat-o la fugă, făcându-l gelos până și pe Usain Bolt. Dar pentru că dibăcia este cuvântul care o caracterizează cel mai bine pe Olguța, frumoasa asistentă l-a prins de mână și l-a obligat l-a îndreptat spre Dima, care a ținut locul ofițerului stării civile.

Cei doi protagoniști au spus „Da!”, s-au pupat și au dat startul unei frumoase căsnicii parcă ruptă din povești. Mai mult decât atât, nașa Nasrin a sunat-o pe mama artistului pentru a-i da vestea cea mare. Fericită din cale-afară pentru fiul ei, aceasta i-a felicitat și s-a arătat extrem de încântată pentru alegerea făcută de Jador.

„Felicitări! Mă bucur pentru el din toată inima.” a spus mama artistului.

Dacă vreți să vedeți ceremonia de cununie a lui Jador cu Olguța, intrați în GALERIA FOTO! Dar fetelor, luați-vă și șervețelele lângă voi, pentru că nu prea mai aveti nicio șansă la artist! 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest