Adrian Alexandrov a comis-o, în public! Iubitul Elenei Udrea a arătat mai multe decât voia, în timp ce se apleca/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Elena Udrea a fost surprinsă într-o vizită la Grădina Zoologică, alături de familie. Şi când credeam că va face ravagii, aşa cum ne-a obişnuit! Ei bine, lucrurile nu au stat deloc astfel. Iubitul ei a reușit să o eclipseze cu o vestimentaţie pe care nu ne aşteptam să o poarte.

Fix Adrian Alexandrov, care ne-a obişnuit să fie în topul celor mai bine imbrăcaţi bărbaţi din România, a comis-o! Mereu în tendinţe, afaceristul s-a lăsat dus de val, cel mai probabil şi a optat pentru o pereche de blugi skinny, cu vedere la glezne. Iar asta nu a fost tot!

Pentru că este un părinte responsabil, a ţinut să îi aranjeze hainele celei mici, dar a cam uitat de ale lui. Paparazzii spynew.ro au surprins momentul când...Alexandrov a arătat mai multe decât voia..Eh, dar asta să fie problema! Vorba aia "se întâmpă şi la case mai mari!".

Emoţionaţi până peste cap

Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au botezat fetița pe 20 septembrie 2019, chiar în ziua în care Eva Maria împlinea un an. "Am avut emoţii foarte mari, dar în primul rând pentru ea. Îi mulţumesc din suflet că m-a ales pe mine să fiu mama ei. Lucrurile au fost făcute în aşa fel încât am ajuns cu botezul chiar de ziua ei. Ăsta a fost un semn. Dumnezeu a făcut în aşa fel. Ştiam că va fi bine. Îmi doresc să crească sănătoasă, cu noi alături, să fie înconjurată de iubire, asta e cel mai important", a declarat Elena Udrea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest