Adrian Enache, cuceritor și pe timp de pandemie! Îmbrățișări și gesturi tandre cu vecina, înainte să ajungă la Iuliana Mariciuc/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Toate drumurile duc la cumpărături, în perioada asta. Iar excepția nu o face nici Adrian Enache. Artistul a fost surprins de paparazii Spynews.ro, în drum spre casă, după o mică tură la supermarket.

Adrian Enache a optat pentru o ținută lejeră, pentru a putea achiziționa în voie tot ce are nevoie. Chiar dacă a avut la el două accesorii importante în această perioadă: zâmbetul și masca de protecție, tot trebuie să îi acordăm cartonașul galben pentru că de mănuși a cam uitat.

Adrian Enache a dat fuga la magazin, după care a umplut portbagajul cu câteva pungi cu alimente, apoi cu rucsacul în spate s-a dus spre casă, acolo unde a rămas o bună bucată de timp în fața blocului.

Iar dacă mai înainte a primit cartonaș galben, acum va primi unul roșu! Artistul a stat de vorbă, preț de câteva minute, cu doi vecini: cu o femeie și un bărbat, pe care i-a îmbrățișat și pupat de zor, încălcând toate măsurile de siguranță în contextul actual.

Și asta nu este tot, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Adrian Enache în timp ce butona telefonul încontinuu, mai exact, cântărețul și-a controlat de câteva ori pagina de facebook, apoi și-a făcut câteva fotografii pe care le-a trimis unei persoane cu care a conversat minute bune.

Adrian Enache a fost cu ochii în patru ca nu cumva, cineva să îi ofere gesturile, dar vigilenții paparazzii Spynews.ro normal că au fost pe fază și au filmat absolut totul. Iar daca nu ne credeți pe cuvânt, dați play clipului de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest