Adrian Marţian l-a desfiinţat din nou pe Adrian Mutu: "Afacerile erau ale mele. Ce am făcut cu el, am dovedit prin acte!"

 
+3 click pentru
galerie

Adrian Mutu l-a dat în judecată pe Adrian Marţian, după ce a fost deranjat de mai multe afirmaţii ale fostului patron de la UTA, însă nu se aştepta să fie umilit încă o dată.

Tribunalul Bucureşti a respins, în urmă cu câteva zile, cerererea formulată de Mutu ca neîntemeiată. În plus, l-a obligat pe internaţional la plata a 6.000 de lei, cheltuieli de judecată către publicaţia care a preluat declaraţiile lui Adrian Marţian. Decizia nu este definitivă.

Adrian Marţian a intrat, astăzi, în legătură telefonică directă, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, unde a vorbit despre conflictul cu fotbalistul.

"Eu nu trăiesc ca un escroc. Eu nu circul cu bodygourzi după mine. Eu toată dreptatea, Adriana Mutu nu a avut nicio afacere cu mine, afacerile erau ale mele. Noi eram prieteni buni. Nu am nimic de ascuns, ceea ce am făcut cu Mutu, eu am dovedit prin acte. O să vedeţi că nu se termină bine. Eu eram proprietarul Bio Disel," a spus Adrian Marţian, la Antena Stars.

De asemenea, Marţian a vorbit şi despre conflictul cu fosta sa soţie, Camelia.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Spynews.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest