Adrian Minune și soția lui, Cati, declarații despre sarcina Adrianei Simionescu

 

Adriana Simionescu este însărcinată în 12 săptămâni, iar părinții ei sunt mai fericiți ca niciodată. În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Adrian Minune și Cati au oferit un interviu despre sarcina fiicei lor.

Adrian Minune a spus că fiica lui, Adriana Simionescu, are tot ceea ce își dorește de la viață. Întrebat dacă își dorește ca fiica lui să aibă fetiță sau băiețel, cântărețul de manele a spus că medicii au scris pe ecografie că este băiețel, însă el crede că va avea o nepoțică.

„Adriana mea, fetița mea scumpă este gravidă. Are tot ce îi trebuie, nu îi lipsește absolut nimic, are... doar laptele de pasăre dacă și l-ar dori, cred că l-ar avea. Ce vreau Dumnezeu (n.r.: dacă să fie fată sau băiat). Am văzut o ecografie, ei au zis că este băiețel, dar eu zic să o să fie fată”, a mărturisit manelistul.

Ei bine, soția manelistului, Cati, este de o altă părere și ea susține că fiica ei va avea băiețel, însă deocamdată nu se știe sigur. Cati a primit cu bucurie vestea că Adriana Simionescu va deveni mamă pentru prima dată.

„Adriana are 12 săptămâni, este foarte bine, nu are grețuri, se simte bine. Ea muncește, tocmai a lansat o piesă. Este foarte fericită. Am primit cu bucurie vestea că este însărcinată, atâta timp cât este vorba de un nou suflet între noi, cu bucurie și cu fericire în suflet, că mai pot să mă bucur de încă un nepoțel. Nu știu ce va fi, eu îmi doresc să fie băiețel, dar dacă e să fie fetiță, să fie sănătoasă, să vină bine, să aibă Dumnezeu grijă de ea”, a spus soția artistului.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest