Adrian Mutu și soția, cu adeverință, în oraș! Au fost surprinși într-o ipostază ruptă din filme! VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Iubirea lor este mai presus de toate, iar asta au demonstrat-o, de fiecare dată, Adrian Mutu și frumoasa lui soție. Deși ne aflăm într-o perioada dificilă, cei doi arată că prin dragostea lor reușesc să rămână uniți!

Paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe cei doi porumbei, într-o ipostază demnă de filmele romantice. Îmbrăcați aferent vremii de afară, Adrian Mutu și partenera de viață au ieșit afară pentru o scurtă plimbare și, desigur că nu aveau cum să iasă așa… oricum.

Cei doi și-au asortat ținutele perfect, așa cum ne-au obișnuit. Sandra Mutu a optat pentru o pereche de pantaloni negri, o jachetă neagră și o pereche de încălțări sport, iar celebrul fotbalist a făcut o alegere asemănătoare pentru a se potrivi.

Soții Mutu au purtat, pe toată durata plimbării, glugile pe cap, iar în ciuda temperaturilor scăzute care au fost zilele trecute, cei doi au fost de nedezlipit, astfel că s-au ținut tot timpul de mână. Iar cadrul romantic a fost completat de un gest de afecțiune al fostului fotbalist. Adrian Mutu si-a dus mâna împrejurul gâtului soției sale și a sărutat-o cu foc, în văzul tuturor, potrivit SPYNEWS.ro

Cu ce a cucerit-o Adi Mutu pe Sandra

Invitați în platoul emisiunii "Răi da' Buni", în urmă cu ceva timp, Sandra Mutu a vorbit despre calitățile pe care le are partenerul său de viață și cu care a reușit să o cucerească.

"Adi m-a cucerit prin foarte multe lucruri, dar să spunem că și misterul a fost unul din ingredientele speciale pe care le-a folosit asupra mea. Eu l-am cucerit prin felul meu de a fi și a reușit să mă cunoască cu adevărat." a spus Sandra Mutu. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest