Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul anului: „Au vrut să mă folosească pe mine ca bumerang!”

 

Vedeta este alături de Anamaria Prodan în situația dificilă pe care sexy-impresara o străbate.

 

Adriana Bahmuțeanu a fost alături de Ana Maria Prodan la lansarea cărții „Da, sunt cea mai bună!”. Bruneta a acordat un scurt interviu reporterilor Antena Stars, lăudând-o pe prietena ei pentru tăria de caracter de care dă dovadă, în ciuda situației dificile în care se găsește în acest moment.

 

”Mă bucur că a avut puterea să lanseze aceste cărți, eu n-aș fi avut această putere, pentru că trece printr-o perioadă destul de dificilă, nu e tocmai una bună. Dar e dovada vie a faptului că are tărie de carcater, că este o femeie care știe ce vrea și că este o femeie puternică. Nu am ce sfaturi să îi dau, fiecare știe ce e mai bine pentru el”, a spus Adriana Bahmuțeanu la ”Star Matinal”

 

Bahmu a dezvăluit că în ultima vreme au existat multe femei, cărora s-a abținut să le devoaleze numele, care au încercat să o implice în scandalul momentului din showbiz-ul românesc, divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

 

”Ce mă enervează pe mine este faptul că diverse doamne, care au avut legătură cu familia Prodan-Reghecampf, au vrut să mă folosească pe mine ca bumerag ca să lovesc în ea sau în el. Nu vreau să spun cine sunt, dar le-am spus că răzbunarea este arma prostului și să mă lase în pace. Eu nu mă las folosită de nimeni pentru o răzbunare de acest gen. E foarte urât cum procedează, din moment ce o relație s-a terminat de foarte mulți ani, să mă sune pe mine, ca să facă ce, să-mi dea mie niște dezvăluiri, nu mă interesează”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

 

Laurențiu Reghecampf a anunțat că a înaintat actele de divorț. Într-un comunicat cu privire la despărțirea de antrenorul CS Universitatea Craiova, publicat de fanatik.ro, Anamaria Prodan a spus că-l iartă pe Reghe:

 

„Este foarte greu sa rămâi in varf dacă te bate vântul si te arunca dintr-o parte in alta! Tocmai de aceea noi am stat strâns uniți mana in mana mereu! Am atins împreuna absolutul, am învățat sa ne iertam si sa ne ajutam necondiționat. Sunt mândra ca una dintre cele mai grele lecții ale vietii am trecut-o cu brio si am ajuns la nivelul la care o predau si o stăpânesc perfect!

Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf si Prodan, l-am iertat pe LAURENTIU REGHECAMPF si am înțeles ca el, sufletul superb si sclipitor, bun si credul a realizat greșeală si va sta probabil si mai aproape de familia lui, in ciuda celor care așteptau si își frecau mâinile de fericire ca vor vedea, in direct, declinul unei DINASTII. NICIODATA NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CA NOI NE IUBIM si, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjuram, ci respectam alegerile fiecăruia.

Ce dovada mai mare de iubire, respect si recunostiinta putem noi, familia, sa-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENTIU REGHECAMPF? O sa-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește si considera ca îl face fericit! O sa-l susținem necondiționat, o sa-l aparam si ridicam de fiecare data când drumul lui merge către un dead end ! Doar Sufletele neevoluate gândesc superficial si penibil, aplicând răutate in tot ceea ce întreprid, dar nu ii judec pentru că toate sufletele sunt bune in fata lui Dumnezeu!', a scris sexy-impresara.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest