Adriana Bahmuțeanu, detalii sfâșietoare! Cum a trecut vedeta peste pierderea fiului său/ VIDEO

 

Adriana Bahmuțeanu este considerată una dintre cele mai puternice femei din showbiz-ul autohton. Și chiar dacă întotdeauna se afișează cu zâmbetul pe buze pe oriunde merge, puțin cunosc drama și suferința pe care le-a suportat vedeta.

Invitată în emisiunea matinală de la Antena Stars, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre cea mai neagră perioadă a sa: atunci când a pierdut un copil. Vedeta a vorbit în detaliu despre sarcina pierdută și despre durerea pe care a simțit-o atunci când i-a murit fiul.

Chiar dacă după tragedie nu a dorit să ofere prea multe detalii, timpul a trecut, iar rănile s-au cicatrizat, dar niciodată nu va putea fi ștearsă cu buretele experiența prin care a trecut, mai ales, că totul a fost cauzat de un medic care își dorea să primească o funcție mai mare, cu ajutorul lui Silviu Prigoană.

În urmă cu mulți ani, Adriana Bahmuțeanu a rămas însărcinată și în ciuda unui fibrom uterin, din cauza căruia nu avea voie să dea naștere, doctorul care se ocupa de Bahmu, i-a spus că va avea grijă de ea și de sarcina ei - cu gândul că fostul soț al vedetei îl va avansa în grad.

„De fapt, mai mult decât atât, era un doctor care voia să fie pus șef peste o clinică sau un spital... Pentru că eu aveam o problemă de sănătate nu ar fi trebuit să rămân gravidă. Cu fibrom uterin nu e indicat să rămâi gravidă pentru că el crește odată cu sarcina.

Dar acest doctor, pentru că se vedea șef și pentru că fostul meu soț era mare smecher în politică la vremea aceea, s-a gândit că o să-l propulseze fostul meu soț să ajungă șef. Și mi-a spus că *Da, poți să rămâi gravidă. Poți să faci un copil, te ajut eu*. Fibromul meu a crescut, s-a făcut mai mare decât sarcina și a expulzat copilul. Un caz de malpraxis. În mod sigur face la fel și cu alți oameni”. a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Din fericire, la scurt timp după toate experiența dureroasă, în calea Adrianei Bahmuțeanu a ieșit un alt doctor care a învățat-o ce să facă pentru a scăpa de fibromul uterin, astfel că a putut să devină mamă, din nou.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest