Adriana Bahmuțeanu, traumatizată de trecut! Fostul soț i-a pus pistolul la tâmplă și a bătut-o din cauza lui Ștefan Bănică Jr.

 

Adriana Bahmuțeanu este, de departe, una dintre cele mai puternice femei din showbiz-ul românesc. Ori de câte ori a avut ocazia, vedeta a dat dovadă de tărie de caracter și s-a descurcat în orice situația a fost pusă. Dar cu toate acestea, nu multe persoane cunosc traumele prin care a trecut Bahmu și umilințele la care a fost supusă, în urmă cu câțiva ani, de fostul partener de viață.

În ciuda carapacei dure pe care o poartă, Adriana Bahmuțeanu este o fire extrem de romantică și ușor de rănit, iar drept dovadă stau aminitirile pe care le-a relatat chiar ea, în urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru Spynews.ro

Vedeta a mărturisit că și-a cunoscut primul soț, în liceu, iar fără să stea pe gânduri, a acceptat să se căsătorească cu acesta, în secret, imediat după ce a împlinit 18 ani. Dar viața ei de femeie măritata nu a fost deloc așa cum și-a închipuit-o.

Adriana Bahmuțeanu a fost victima violențelor conjugale, din cauza geloziei partenerului de viață, iar motivele erau unele, de-a dreptul, nesemnificative. Vedeta a povestit cum, la un moment dat, a luat bătaie de la cel care îi jurase iubire eternă, din cauza lui Ștefan Bănică Jr. doar pentru că îl admira în calitate de artist.

După ce s-a săturat să îndure bătăi și teroare, Adriana Bahmuțeanu a deci să divorțeze, dar lucrurile au devenit și mai complicate de atât. Chiar dacă la notar, Bahmu venise însoțită de un SPPist, partenerul i-a pus pistolul la tâmplă și a amenințat-o cu moartea.

În cele din urmă, cei doi și-au spus „Adio” definitiv și fiecare și-a văzut de viața lui, spre fericirea lui Bahmu care fusese o victimă a violențelor domestice o lungă perioadă de timp. Ulterior, vedeta l-a cunoscut pe Silviu Prigoană, iar restul este istorie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest