Află cât de fidel este partenerul tău în funcție de ziua de naștere

 

Astrologia chineză reprezintă un fel de ”diagnostic”, însă tratamentul vine prin feng shui, adică influența pe care o are casa asupra aspectelo din viața ta.

Invitată la „Star Matinal”, experta feng shui Diana Roman a explicat ce ne așteaptă în această lună, aflată sub semnul Maimuței. Scandaluri, boli și probleme se ivesc la orizont, pentru mulți nativi.

Șobolan: „Va veni steaua iubirii, dar care poate și să sufere din iubire. Deci, atenție la Șobolan, să fie cu ochii-n patru la competitori.”

Tigrul și Bivolul: „Pe sectorul lor se află o stea a bolii, care poate să aducă răceală, slăbire a sistemului imunitar sau chiar depresie și insomnie.”

Iepure: „Este o stea care poate aduce noroc picat din cer sau probleme cu legea.”

Dragonul și Șarpele: „Vor fi afectați de o stea a trădării, a agresivității. Atenție la serviciu și la relația personală.”

Cal: „O stea a certurilor și a conflictelor. Trebuie să avem grijă la modul în care comunicăm.”

Capră și Maimuță: „Se află o stea care poate să aducă pierdere. Nativii trebuie să aibă grijă să nu facă investiții riscante.”

Cocoș: „Se află o stea bună, care aduce noroc, succes, victorie și succes academic. Este foarte bună pentru studenți.”

Câine și Porc: „În această lună, pe sectorul Câinelui vine un guvernator care (...) îi poate aduce probleme, în special cu legea și cu justiția. Nativul Porc va fi binecuvântat cu steaua nouă, care aduce noroc și succes pe lungă durată.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate