Ahmet Eraslan, miliardarul care și-a făcut un imperiu, povestea necenzurată VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Ahmet Eraslan deţine zeci de afaceri în toată lumea, dar pe lângă acestea, afaceristul organizează show-uri de fashion. Aşa că nu este deloc surprinzător faptul că se numără printre cei mai bogaţi oameni ai planetei, iar într-un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, miliardarul a vorbit despre atât despre viaţa profesională, cât şi despre cea personală.

Reporterul special Mădălina Bălan a reuşit să intre în cele 96 de vile ale lui Ahmet Eraslan şi a obţinut imagini şi detalii exclusive despre acesta. Cel care este unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii a oferit singurul interviu pentru o televiziune din România.

Asaltat de presa din toată lumea pentru interviuri despre viața și familia lui faimoasă din Turcia, Ahmet Eraslan a acceptat să vorbească și să își dezvăluie secretele vieții de miliardar numai pentru Antena Stars, răspunzând întrebărilor puse de cunoscuta prezentatoare TV Mădălina Bălan.

Antena Stars a intrat în cele 96 de vile ale unuia dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii. Imagini și declarații exclusive despre viaţa miliardarului Ahmet Eraslan.

„Noi ne considerăm profesionişti în ceea ce priveşte organizarea de showuri atât în Turcia, cât şi mondial. De asemenea, în piaţa de textile ocupăm un loc de top. An de an aducem aici staruri de renume din întreaga lume, în special modele Victoria Secrets. (...) Aducem aici sute de firme, mii de clienți. Fară să facem lucrurile din suflet şi cu emoţie, nu avem cum să generăm implicare şi emoţie din partea clienţilor. (...) Pentru un astfel de show, noi investim peste 5. 000. 000 $ ca şi costuri de producţie şi cheltuieli.. Referitor la cifra de afaceri pe care o generează o astfel de acţiune, estimăm în jurul cifrei de 40.000.000 $. (...) De 17 ani, aproape în fiecare lună vin în România.” a mărturisit Ahmet Eraslan, în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest