Alex Bodi, adevărul despre divorţul de Bianca Drăguşanu! Cine a cerut despărţirea, de fapt: „Arunca grenade în momente de linişte”

 

Alex Bodi a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, în care şi-a spus partea de adevăr în tot scandalul de proporţii în care este protagonist alături de Bianca Drăguşanu!

După ce Bianca Drăguşanu a dat de înţeles că ea a fost cea care şi-a dorit divorţul de Alex Bodi, iată că lucrurile au stat cu totul şi cu totul altfel. Omul de afaceri a dat cărţile pe faţă şi a mărturisit că după mai multe episoade de „spălat rufele în public”, acesta i-ar fi zis fostei partenere de viaţă că va duce la bun sfârşit, divorţul.

„Am avut şi eu greşelile mele. Felul cum punea prolema... dintr-un moment de linişte, arunca grenade! Le spunea pe un ton în care mă simţeam prost fiind în contexte cu alte persoane. Au fost chestii care s-au declanşat în public. Nu există fum fără foc!

De ce nu am avut probleme în căsătoriile anterioare, de ce nu am avut cazuri de violenţă. Nu am zis că m-a înşelat, nu am avut dovezi. Nu am prins-o cu lucruri în telefon. Eu am spus că dacă nu văd, cum să o acuz? Că am avut eu momentele mele când am greşit, că m-a prins cu cineva, da, aşa a fost! Am vorbit, am pus-o cap la cap şi mi-am cerut scuze” a spus Alex Bodi.

Adevărul despre violenţele in cuplu

Mai mult de atât, omul de afaceri a dezvăluit că aproape toate lucrurile negative pe care le-a spus Bianca Drăguşanu despre el  nu sunt adevărate şi le poate dezminţi cu dovezi. Alex Bodi a ţinut să spună adevărul şi despre presupusele agresiuni pe care le-a îndurat Bianca, de-a lungul relaţiei.

„Ea a zis multe, dar eu le pot dezminţi! Nu avea treabă cu chestiile astea. Nici nu a fost vorba de agresiuni serioase. Au fost nişte incidente, dar dacă ea vrea să şi le asume, aşa cum am făcut-o şi eu, ok. Eu pot să ţin capul sus.” a mai spus Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest