Alex Bodi, adevărul despre relația încheiată cu Oana Marica. Ce gânduri are cu Ema Uta

 

Alex Bodi și-a asumat o relație cu Oana Marica, lângă care chiar s-a crezut că va sta o perioadă mai lungă, mai ales după vara pe care au petrecut-o ca doi îndrăgostiți. Din păcate însă, drumurile lor s-au separat.

„Eu dacă nu sunt provocat, nu dau curs la nimic. Ne-am asumat pentru că suntem oameni maturi,. Oana Marica este o femeie super de treabă. Cât am fost împreună ne-am afișat, nu ne-am ascuns de nimeni. E o femeie cu care am rămas în relații ok, și acum merg la ea la salon, suntem chiar bine. Nu am dușmănii. Am avut niște discuții și am încheiat în condiții bune. E printre primele persoane cu care ma încheiat-o super ok. Nu s-a rupt nimic, nu am ce să îi reproșez. Am discutat și am zis că decât să stricăm ceva frumos, mai bine să o terminăm așa”, a declarat Alex Bodi, la Antena Stars.

Cât despre Ema Uta, afaceristul dă de înțeles că ar vrea o relație cu aceasta.

„Nu sunt într-o relație, nu vreau să dau curs la ce se spune. Ema este o femeie foarte frumoasă, este cine este, nu depinde doar de mine dacă să fim împreună. Fiecare știm ce simțim și ce ne dorim. Vreau să am puțină liniște, și dacă va fi să mă focalizez pe cineva, e posibil. Nu vreau să sar de la cineva, la altcineva. Vreau să mă bucur de ceea ce mai am de făcut”, a mai adăugat Alex Bodi.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest