Alex Bodi joacă la două capete! În vacanță cu rusoaica, în timp ce îi cere împăcare Biancăi Drăgușanu! Avem dovada!

 
+3 click pentru
galerie

Pentru că își dorește să aibă o viață liniștită și să nu arunce la gunoi tot ce a fost frumos între el și Bianca, Alex Bodi i-a cerut împăcarea fostei soții. Astfel că celebrul om de afaceri a făcut și primul pas și a sunat-o pe blondă. Doar că în timp ce vorbea cu ea la telefon, Bodi se afla în compania controversatei rusoace despre care s-a spus că ar fi noua cucerire a sa! Iar noi avem dovada!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat actele de divorț pe dat de 10 martie, iar de atunci, au apărut informații șocante din interiorul mariajului. De la tentativa de suicid a Biancăi, până la tratamentele violente pe care i le aplica Bodi, totul a fost lansat în presă de cei doi. Mai mult de atât, blondina a cerut un ordin de restricție împotriva fostului soț, iar dacă în decurs de câteva zile va face rost de probe cum că afaceristul reprezintă un pericol pentru ea, organele legii vor emite ordinul conform căruia acesta nu mai are dreptul să se apropie de ea în niciun fel.

Iar pentru că lucrurile au devenit din ce în ce mai serioase, Alex Bodi a decis să facă primul pas spre împăcare, astfel că a sunat-o pe blondină să ajungă la sentimente mai bun, de dragul poveștii de iubire pe care au avut-o. Numai că ce să vezi? Apelul a fost făcut atunci când Bodi se afla în Londra. Iar acolo nu a fost nicio clipă singurel. Ci în compania Dariei Radinova, presupusa amantă.

Cum au fost dați de gol

Dis-de-dimineață, rusoaica a postat o imagine cu micul său dejun, perfect aranjat pe masă și în care își saluta admiratorii. Nimic suspect până acum. Doar că, ulterior, Alex Bodi a postat și el, la rândul lui un selfie. Și ce să vezi? Pe fundal erau fix același decor ca în poza Dariei. De la aceeași canapea, până la aceleași perne, în concluzie: aceeași casă.

Cele două imagini au fost șterse rapid, în speranța că nu se va prinde nimeni că sunt împreună, dar ochii vigilenți ai Spynews-ului.ro nu aveau cum să scape așa ceva! Ce se va întâmpla în continuare în triunghiul amoros, rămâne de văzut, până atunci dați play clipului de mai jos ca să ascultați primele declarații ale lui Alex Bodi despre cum i-a cerut împăcarea Biancăi.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest