Alex Bodi și-a asumat relația cu amanta Daria, după despărțirea de Bianca Drăgușanu! Erau împreună încă din februarie!

 
+2 click pentru
galerie

Încurcate sunt căile iubirii... mai ales când vine vorba de Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! La scurt timp după ce afaceristul a confirmat despărțirea de blondină, acesta s-a afișat alături de Daria Radionova, femeia cu care se pare că avea o relație încă din februarie, dovadă că a înșelat-o pe Bianca în tot acest timp!

Imediat după ce Bianca Drăgușanu a plecat din țară, pentru a se relaxa într-o vacanță de vis, în Dubai, Alex Bodi a adus-o pe Daria Radionova, în România, și au ieșit împreună la un restaurant de fițe din Capitală! Dar nu la orice local de lux, ci chiar la preferatul Drăgușancăi!

Asta nu a fost singura lovitură sub centură pentru Bianca! Pe lângă faptul că Alex Bodi și-a dus amanta în restaurantul preferat al fostei soții, afaceristul a introdus-o pe amantă și în cercul prietenilor Biancăi!

Alex Bodi și Daria Radionova sunt împreună din februarie

Potrivit Spynews.ro, surse apropiate lui Bodi au dezvăluit că milionarul și rusoaica sunt împreună încă din februarie, perioadă în care Bodi și Bianca Drăgușanu păreau să se iubească mai mult ca niciodată! Și în ciuda faptului că omul de afaceri era surprins constant în prezența blondinei, se pare că a reușit cumva să ducă și relația din paralel pe care o avea cu Daria.

Realul motiv al despărțirii dintre Bodi și Bianca

Aceleași surse au dezvăluit că Bianca a aflat de idila pe care o avea Bodi cu Daria și de escapadele romantice a celor doi din Germania și Monaco, dar chiar si așa, a decis să îl ierte. Sătulă să fie încornorată, Drăgușanca i-a dat papucii lui Bodi, care a schimbat imediat statutul amantei Daria, în iubita oficială, Daria.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest