Alex Bodi, viaţa după Bianca Drăguşanu! Cum îi merge milionarului de când este singur VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Bianca Draguşanu şi Alex Bodi nu mai sunt împreună, aşa că fiecare este liber să se distreze cum ştie mai bine. Zis şi făcut! Milionarul ştie sa profite de viaţa de celibatar şi refuză nicio petrecere. Reporterii Antena Stars l-au zărit în club şi l-au luat imediat la întrebări!

Cum se simte în pielea de om liber, fără Bianca Drăguşanu. Din câte spune milionarul, viaţa merge înainte şi se distrează cum ştie cel mai bine! Merge în vacanţe, se ocupă de business şi întotdeauna vede jumătatea plină a paharului!

"Viaţa mea merge înainte, ca a oricărui om. Am revenit în ţară pentru câteva zile, m-am întâlnit cu prietenii mei. Mulţumesc lui Dumnezeu, totul merge ok, merg în vacanţe da, dar îmbin şi utilul cu plăcutul, de multe ori plec în interes de serviciu şi le combin şi cu plăcerea. Încerc ca în fiecare lucru negativ să găsesc ceva pozitiv, că altfel nu am putea suporta tot.", a declarat Alex Bodi pentru Star Matinal.

Întrebat ce îşi doreşte să facă mai departe, milionarul a răspuns că vrea să se autodepăşească mereu, de la lună la lună, şi nu numai pentru viaţa profesională are un ideal după care se ghidează, ci şi din punct de vedere al vieţii personale, mai precis, al viitoarei relaţii.

"Eu bănuiesc că da, toţi ne refacem viaţa dacă ne dorim cu adevărat.  Eu orice fac îmi doresc cu adevărat, decât să fac ceva ce nu-mi doresc, mai bine nu fac.", a mai spus Alex Bodi


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest