Alex Velea, dezvăluiri exclusive despre perioada în care a fost pus la zid pentru relația cu Antonia: „Au încercat să ne distrugă!”

 

Alex Velea a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a vorbit despre perioada în care a fost pus la zid pentru relația pe care o începuse cu Antonia! Mai sincer ca niciodată, artistul a mărturisit că atât el, cât și mama copiilor lui au fost criticați de toată lumea, din cauza poveștii de dragoste pe care au trăit-o imediat după cele două mariaje eșuate de care avuseseră parte.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton! Relația celor doi este bazată pe încredere și pasiune, iar din povestea lor de dragoste au venit pe lume și doi copii minunați. Dar până să fie apreciați pentru longevitate și pentru armonia care există în familia lor, cei doi artiști au fost aspru judecați la început.

Alex Velea a mărturisit pentru Antena Stars că pentru că relația lui cu Antonia a început imediat după divorțul de fosta soție, multă lume a considerat că motivul destrămării căsniciei ar fi fost chiar artista.

„Erau persoanele care vedeau lucrurile alea urât. Că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altuia, ceva de genul. Le-am demonstrat că nu este deloc așa. Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers și nici ultimii. Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea. Până atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urât nici de mine, nici de ea. În anul ăla au încercat să ne distrugă cu treaba asta. Nu a mers.”, a spus Alex Velea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Dar pentru că dragostea lor a fost mai puternică decât orice au spus gurile răutăcioase de relația lor, Alex Velea și Antonia și-au continuat relația, iar în momentul în care au anunțat că vor deveni părinți, toată lumea a trecut de partea lor.

„Până la urmă oamenii ne-au luat în brațe când am spus că da, suntem împreună, urmează să avem și un copil. Că așa a fost anunțul și am intrat în normalitate. Ea a trăit experiența asta de a avea un copil la o vârstă extrem de fragedă, la 20 de ani, dar până la urmă este foarte bine pentru că așa a vrut Dumnezeu. Este o mamă tânără și fericită, împlinită.”, a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest