Alexandra Stan, cu colăcei și grăsime pe burtă! Cum arată artista fără pic de retuș în Photoshop/ VIDEO

 

Alexandra Stan este, cu siguranță, cea mai curajoasă vedetă din România. Artista a dezvăluit cum arată corpul ei fără photoshop și în ciuda „imperfecțiunilor”, vedeta a demonstrat că se simte extrem de bine în pielea ei. Mai mult de atât, cântăreața a povestit și cât de greu i-a fost să se accepte pe sine, din cauza presiunii sociale.

Alexandra Stan a lăsat deoparte orice inhibiție și s-a afișat exact așa cum este. Artista a postat pe contul său personal de instagram câteva filmulețe în care apare cu burtica la vedere și deși, nu are cel mai plat abdomen din lume, cântăreața a declarat că nu se simte deloc deranjată de acest aspect.

Ba chiar mai mult, Alexandra Stan a povestit că de când a învățat să se accepte, fix, așa cum este, toate lucrurile îi merg bine, ba chiar și relația cu iubitul său.

„Am observat că felul în care ma accept eu pe mine are super legătură și cu relația pe care o am cu iubitul meu. Am lucrat mult la chestia asta, adică să mă accept pe mine, orice ar fi. Nu contează ce zice unul și altul. Am fost și slabă, am fost și mai grasă, am fost și fit, am fost și nefit, și nu are nicio legătură una cu alta, m-am simțit la fel de femeie în orice ipostază. (...)Toate problemele, toate defectele, toate traumele le-am luat și am încercat să mi le rezolv. Atunci am devenit mai fericită, nu atunci când am facut sală. Când am facut sală eram mai sănătoasă. Încerc să mănânc sănătos, dar în perioada asta nu cred că trebuie să mă stresez atât de tare.” a spus Alexandra Stan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest