Alin Gălățescu, dezvăluiri în exclusivitate despre rolul de tătic: “Mă trezesc noaptea și mă holbez”

 

Alin Gălățescu a vorbit, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre rolul de tătic în care se află de patru ani, de când s-a născut micuța lui! Deși este un nume răsunător în industria modei din România, criticul și-a ținut viața personală întotdeauna departe de lumina reflectoarelor, astfel că detaliile pe care le-a oferit pentru noi din intimitatea lui sunt extrem de rare.

Alin Gălățescu și fosta lui soție, Simona Semen, au devenit părinții unei fetițe minunate, în urmă cu patru ani, iar de atunci viața amândurora s-a schimbat radical. Și chiar dacă mariajul lor nu a mai rezistat, cei doi au decis să păstreze o relație de prietenie de dragul fiicei lor, pentru a o crește in armonie.

Alin Gălățescu, dezvăluiri în exclusivitate despre rolul de tătic

Alin Gălățescu a dezvăluit că încă sunt momente în care se trezește noaptea și pur și simplu își admiră micuța în timp ce doarme, comparând sentimentul pe care îl simte cu libertatea pe care o oferă contemplarea unui peisaj din vârf de munte.

„Eu mă trezesc noaptea și mă uit la ea pur și simplu. E o emanație, e o stare de grație. E ca și când stai singur pe vârful unui munte. E super tare. Am înțeles că de la un al treilea copil ar exista un echilibru.

Cred că fiecare dintre noi ar fi interesant când suntem mici să fim o zi mari. Pentru că ai realiza cât de complicat și câte lucruri trebuie să faci ca un copil să stea în cele mai bune condiții. La noi nu a auzit o ceartă și am început să și șoptesc. Nu a auzit o voce ridicată, un cuvânt urât, nici la bunici. Și atunci e totul o armonie și mi-am dat seama cât de fragilă este.”, a spus Alin Gălățescu pentru Antena Stars.

Cât despre cum s-a acomodat cea mică cu ideea că mami și tati nu mai formează un cuplu, Alin Gălățescu a mărturisit că nu a reprezentat niciun fel de problemă pentru ea nicio clipă, ci din contră.

„Ne întreabă dacă ne înțelegem bine de ce nu suntem împreună. ea se distrează că are 3 case, la mine, la Simona și la bunici. Are ceva extraordinar. Are simțul umorului, ceea ce la un copil este extrem de rar.”, a mai spus criticul de modă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest