Alina Ceuşan, primul interviu după petrecerea burlăciţelor! Detalii despre nunta anului! "Nu o să respectăm tradiţiile"

 
+2 click pentru
galerie

Alina Ceușan a oferit în exclusivitate pentru Antena Stars, primul interviu după petrecerea burlăcițelor! Frumoasa bloggeriţă ne-a spus cum stă cu pregătirile: rochiile de mireasă pe care le va purta, numărul de invitați, luna de miere!

Alina Ceuşan s-a întors din cea mai frumoasă vacanţă pe care avut-o vreodată, dar şi cea mai scumpă! S-a distrat alături de cele mai bune prietene, într-o destinaţie de lux, iar acum întoarsă în ţară a început să pună la punct ultimele detalii pentru nuntă!

"A fost foarte fain şi să văd 12 din cele mai bune prietene ale mele la aceeaşi masă, a fost extraordinar. Ne-am simţit super bine. Nu puteam să îmi doresc mai mult. Mai avem foarte multe detalii de pus la punct. Am început şi un reality show în ceea ce privesc pregătirile de nuntă, pentru a-i ajuta şi pe alţii înn organizarea nunţii lor, dar şi să avem ca amintire pentru ce ne-am stresat, ce a meritat, ce nu a meritat. (...) Nu avem nimic în plan, momente surprize. Ne-am bucurat foarte tare sa îi avem alături pe cei de la The Motans. Gaşca asta o să facă petrecerea pur şi simplu, pentru că muzica este foarte importantă. Tradiţii nu o să respectăm, fetele dacă vor să mă fure... În rest, să ne simţim bine, sa fie o petrecere foarte faină şi să nu se stresăm prea mult din punctul ăsta de vedere." a declarat Alina Ceuşan, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest